Market places 
adverteren

Adverteren via Bol.com of Amazon? Samen bepalen we het doel van de advertentie en zorgen ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt. Marketplaces zijn interessante kanalen om ervoor te zorgen dat jouw producten gevonden wordt. 

Meer informatie →

Market places adverteren

Online verkoop.

“Wist je dat 92,5% van de Nederlanders gebruik maakt van Google ” →

Wij voor jou. Google voor ons.

Onze voordelen

✓ Presentatie bij u op locatie (vrijblijvend).
✓ Geen uurtje-factuurtje. Geen verrassingen.
✓ Eén contactpersoon. Wel zo makkelijk.
✓ Altijd een advies op maat.
✓ Elke maand een rapportage van de resultaten.
✓ Adverteren kan al met een advertetiebudget vanaf 5,- per dag!

Market places adverteren

Door te adverteren via marketplaces kun je jouw producten optimaal onder de aandacht brengen bij mensen die geïnteresseerd zijn in het productaanbod. Adverteren op marketplaces, ook wel “marketplace marketing” genoemd, zorgt voor vraag gestuurd verkeer naar jouw producten! Eenmaal live? Dan begint het pas! We meten alle bewegingen, alle klikken en alle resultaten. Dit om snel bij te sturen. Continu verbeteren we jouw advertenties, tot in perfectie. Dit doen we op basis van data, data en nog meer data.

Adverteren op marketplaces is in principe te vergelijken met pull-marketing. Adverteren onderaan de funnel en daarom dichter bij de conversie zit. De klant is op zoek naar jou en jij bent daar waar zij jou zoeken. Marketplaces zijn dé manier om naast de gebruikelijke kanalen extra omzet te genereren. Lift mee op het enorme bereik van Marketplaces zoals Bol.com en Amazon. In het buitenland wordt al volop gebruik gemaakt van Marketplaces zoals Amazon. Een ideaal kanaal om jouw producten daarom ook in het buitenland te kunnen verkopen! Maandelijks krijg je een rapportage over de prestaties van je website die wij samen met jou geboekt hebben. Zo weet jij precies waar wij mee bezig zijn en welke resultaten we hebben behaald. Bij Five geen moeilijke tarieven, budgetten of onduidelijke rapportages. Wanneer mogen we voor jou starten?

.

Zo doen we dat 

01 Analyseren

Allereerst bepalen we de doelstelling van jouw business. Wat wil je bereiken? Welke kanalen moeten hiervoor worden opgezet? En wie is je doelgroep? Als je geen verkeer hebt op je website, dan houd alles op. Hoe zorg je voor meer verkeer naar jouw website toe?

02 Bouwen en optimaliseren

Advertenties kunnen bestaan uit afbeeldingen, video, tekst etc. Afhankelijk van het platform waarop er geadverteerd gaat worden moet er een keuze gemaakt worden. Op welke KPI (Kritieke Prestatie Indicator) wil je jouw campagnes sturen? Is het ROI, Kosten Per Acquisitie of Kosten Per Lead?

03 Rapporteren

We meten alle bewegingen, alle klikken en alle resultaten. Dit om snel bij te kunnen sturen. Continu verbeteren we jouw advertenties, tot in perfectie. Maandelijks krijg je een rapportage over de prestaties.